Μήνυμα της Σπυριδούλας Καβάλλη (κοινότητα Αρχιλόχου)

Αγαπητοί μας συγχωριανοί, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Οικολογία Συμμετοχή Αλληλεγγύη είναι μια κίνηση που δημιουργήθηκε από τις ανάγκες της εποχής μας, δεν είναι ένας συνδυασμός που τον έφτιαξαν κάποιοι επειδή θέλουν απλά να έχουν την εξουσία στα χέρια τους για να αισθάνονται αρχηγοί. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που νοιώθουν την ανάγκη να αγωνιστούν ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια μας, αμέτοχους στις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας και αδιάφορους για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Επιθυμούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία να ενεργοποιηθεί ξανά, όπως παλιά που ο δρόμος έξω από την πόρτα μας ήταν συνέχεια του σπιτιού μας και το χωριό ολόκληρο ήταν το σπίτι μας και νοιαζόμασταν για καθετί που ανήκε σε αυτό.

Εμείς δεν σας θυμόμαστε μόνο τώρα ενόψει εκλογών, θα επιδιώξουμε να γίνονται ανοιχτές συζητήσεις-συνελεύσεις για τα προβλήματα του χωριού μας και οι αποφάσεις να παίρνονται εκεί και όχι στα κρυφά από 2-3 άτομα.

Η συμμετοχή και η ενεργοποίηση των πολιτών στο θέμα της λειτουργίας του νηπιαγωγείου Προδρόμου, το οποίο έγινε αποκλειστικά με τις ενέργειες των γονέων και χωρίς καμία στήριξη από τον Δήμο, απέδειξε ότι όταν είμαστε ενεργοί πολίτες μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα για το καλό του τόπου μας.

Δεν θα σας υποσχεθούμε τα μεγάλα έργα, όποιοι το κάνουν ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. Ψέματα όπως στις προηγούμενες εκλογές, που μας υποσχέθηκαν την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ και την κατασκευή καινούριας δεξαμενής νερού, τα οποία δεν είδαμε ΠΟΤΕ και χάθηκαν οριστικά.

Η παιδική χαρά του χωριού έχει παλιά και επικίνδυνα όργανα. Μας είχαν πει ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα τα αντικαθιστούσαν με καινούρια, αλλά δεν μας είπαν ποιες εκλογές. Γιατί ακόμα τα όργανα δεν αντικαταστάθηκαν. Τουλάχιστον τώρα είναι πιο ειλικρινείς. Στα προγράμματα των έργων που εξήγγειλαν, για το χωριό μας, δεν προβλέπεται ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ;

Σχόλια

top