Δελτίο Τύπου από το Συντονιστικό για την Υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στις 31/3/2014 συνεδρίασε η Ολομέλεια του Συντονιστικού για την Υγεία και ελήφθησαν οι οι ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Συγκροτήθηκε επταμελής επιτροπή η οποία θα παραδώσει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 16ης Φεβρουαρίου καθώς και το ψήφισμα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης των Παριανών & Αντιπαριωτών της 26ης Φεβρουαρίου, στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.
  2. Από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τα μέλη και τους φορείς του Συντονιστικού στις τρείς τελευταίες συνεδριάσεις, αναφορικά με τους τρόπους συνέχισης των κινητοποιήσεων, αποφασίστηκε να τεθούν στην ελεύθερη κρίση των πολιτών οι παρακάτω δύο προτάσεις:
  • Μαζική άνοδος στην Αθήνα των πολιτών της Πάρου & της Αντιπάρου για να διαδηλώσουν τα δίκαια αιτήματά τους προς το Υπουργείο Υγείας και την ελληνική Βουλή.
  • Μαζική αποχή από τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές & δημοτικές εκλογές.

Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προς όλους τους Παριανούς & Αντιπαριώτες πολίτες συγκέντρωση, στην αίθουσα του Αρχιλόχου, την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 19.00 μ.μ.

Εν τω μεταξύ, στα πλαίσια διερεύνησης των δυνατοτήτων υλοποίησης της δεύτερης πρότασης (αποχή από τις εκλογές), το Συντονιστικό θα επιδιώξει συνάντηση με τους επικεφαλής όλων των μέχρι σήμερα γνωστών δημοτικών παρατάξεων, καθώς και με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, προκειμένου να τους ενημερώσει για το θέμα και να τους ζητήσει να παρευρεθούν στη συγκέντρωση του Αρχιλόχου παίρνοντας σαφή θέση επί της συγκεκριμένης πρότασης.

Η Γραμματεία του Συντονιστικού

Σχόλια

top